Претрага

O nama

§

~ Nekada i danas ~

Kompleks “Terme Ozren” nalazi se u Kakmužu, planinskom naselju u opštini Petrovo na 25 kilometara udaljenosti od grada Doboja. Na ovom prostoru je još davne 1978. godine akademik Josip Bać otkrio nalazišta termomineralne hidrokarbonatne vode koja su kasnije pretvorena u banju. Sposobnost ove vode da ljekovito utiče na probleme kao što su reumatizam, psorijaza, problemi sa sinusima, deformacija kičmenog stuba, povišen krvni pritisak i sl. učinila je ovo mjesto popularnim i od velikog broja ljudi posjećenim, što je dovelo do obnove banje u 2007. godini. U tom obliku banja je funkcionisala samo u ljetnom periodu sa mogućnošću kupanja u jednom bazenu.

Bijeljinska kompanija "Milojević Gilje-Gas" 2017. godine dobija koncesiju na 19 godina za korištenje termomineralne vode i na mjestu stare banje započinje faznu izgradnju modernog rekreativno-ugostiteljskog centra "Terme Ozren". “Milojević Gilje-Gas” jedan je od vodećih proizvođača i distributera tehničkih gasova, propan butana, auto gasa i opreme za gasno sječenje i rezanje u Bosni i Hercegovini, u čijem sastavu posluje pet poslovnih jedinica među kojima se nalze i “Terme Ozren”.

Milojević-Gilje Gas

Bijeljinska Kompanija Milojević Gilje-Gas 2017. godine dobija koncesiju na 19 godina za korištenje termomineralne vode i na mjestu stare banje započinje faznu izgradnju modernog rekreativno-ugostiteljskog centra "Terme Ozren". Kompanija Milojević Gilje-Gas jedan je od vodećih proizvođača i distributera tehničkih gasova, propan butana, auto gasa i opreme za gasno sječenje i rezanje u Bosni i Hercegovini, u čijem sastavu posluje pet poslovnih jedinica među kojima se nalze i “Terme Ozren”.

Milojević-Gilje Gas
Danas
Nekada

Od 2020. godine smo u mogućnosti da vam ponudimo moderno uređene smještajne kapacitete koji se sastoje od dvokrevetnih i trokrevetnih standardnih soba, kao i ekskluzivno opremljenih apartmana. Zahvaljujući posvećenosti i stručnosti kada je u pitanju odnos našeg osoblja prema gostima, u stanju smo da vam pružimo autentičan doživljaj odmora i uživanja. Možete se prepustiti zabavi i kupanju na 11 otvorenih i zatvorenih bazena, ili ekskluzivnom relax tretmanu u nekoj od naših sauna, parnom kupatilu ili slanoj sobi. Uživajte u specijalitetima nacionalne i internacionalne kuhinje u nekom od dva à la carte restorana sa preko 220 sjedećih mjesta. Posvećenost svakom detalju naša je strast. Pozitivni utisci koje nam ostavljaju gosti naš su motiv. Stoga svratite i uvjerite se.

§

§

~ Detalji kompleksa ~

Rezervacija smještaja

Претрага

Vaša sigurnost nam je na prvom mjestu. Kontinuirano pratimo epidemiološku situaciju, te vas uvjeravamo da smo preduzeli sve neophodne mjere kako bi vaš boravak učinili sigurnim.