Претрага

Uslovi korišćenja

Poštovani korisnici, molimo vas da prije korišćenja naših usluga pažljivo pročitate slijedeće uslove. Svaka posjeta našem sajtu, kao i korišćenje usluga hotela, znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u cjelosti. Hotel Terme Ozren zadržava pravo izmjena i dopuna uslova bez posebnog obavještenja koje obavezuje sve posjetioce.

Opšti uslovi

Ovi uslovi se odnose na sve sadržaje, materijale I informacije prikazane na web sajtu Hotel Terme Ozren, kao i pripadajućih stranica na društvenim mrežama. Svi materijali (tekstovi, fotografije, video itd) su vlasništvo Hotela Terme Ozren osim u slučaju kada je drugačije naznačeno i zabranjena je svaka njihova upotreba bez zvanične pisane dozvole predstavnika Hotela Terme Ozren. Svi materijali i informacije su podložne promjenama bez prethodne najave. Ukoliko se nalazite na web sajtu Hotela Terme Ozren podrazumijeva se da ste saglasni sa svim uslovima navedenim u ovom tekstu.

Za vrijeme boravka u hotelu obaveza je gostiju da se pridržavaju svih uslova korištenja posebnih prostorija u kojima borave, dok je za bazenske prostore potrebno pridržavati se posebnih uslova korišćenja (pogledaj uslove korišćenja na bazenima). Parking ispred hotela je posebno označen prostor koji se nalazi pod nadzorom hotela ali hotel ne odgovara za bilo kakvu štetu ukoliko tokom boravka dođe do bilo kog vida štete pa se gosti obavezuju na prihvatanje ove poslovne politike. Vrijednosti, dokumenti i slično sa dužnom pažnjom čuvaju gosti hotela a u slučaju nestanka u hotelskim prostorijama odgovornost ne snosi hotel a gosti su dužni nestanak stvari prijaviti najkasnije u roku od 24h nakon napuštanja hotela odnosno odmah na recepciji ukoliko gosti borave u hotelu.

Svi gosti hotela samim boravkom u hotelu prihvataju sve uslove korišćenja hotela. Hotel Terme Ozren zadržava pravo izmjena i dopuna uslova bez posebnog obavještenja koje obavezuje sve posjetioce.

Način plaćanja

Sve cijene su definisane u valuti BAM i plaćanje se vrši isključivo u istoj. Konverziju iz stranih valuta vršimo po kupovnom kursu CBIH na dan plaćanja po mjenačkim poslovima u hotelu. Plaćanje je moguće izvršiti gotovinski, platnim karticama, uplatom na račun po predračunu i virmanski ukoliko ste sa zvaničnim predstavnikom hotela sklopili ugovor o toj vrsti saradnje. Platne kartice kojima je moguće platiti su: Visa, Visa Electron, Maestro, Master i Dina.

Rezervacije

Rezervacije u Hotelu Terme Ozren je moguće napraviti lično na recepciji hotela, slanjem upita na zvaničnu email adresu, Viber ili WhatsApp broj telefona, kao i putem turističke agencije sa kojom Hotel Terme Ozren u datom trenutku sarađuje. Sve rezervacije napravljene na neki od prethodno navedenih načina su validne i podležu politici otkazivanja rezervacije osim ako nije drugačije, pisanim putem, dogovoreno sa predstavnikom hotela.Politika otkazivanja rezervacija i nadoknada štete (individualni gosti)

Vrijeme prijavljivanja u hotel je od 14:00h na dan dolaska, a vrijeme odjave iz hotela je do 11:00h na dan odlaska. Rezervacije koje nisu garantovane biće otkazane u 16:00h ukoliko gost ne dođe ili ne obavijesti o izmjenama. U slučaju garantovane rezervacije (gotovina, platna kartica, virman) soba ostaje pod rezervacijom.

Tolerisani otkaz rezervacije je 48h pre check-ina (dolaska gosta). Ukoliko gost ne dođe, a rezervacija se ne otkaže, prva noć se naplaćuje 100%. Hotel zadržava pravo da preautorizuje platnu karticu prije dolaska gosta. Prihvatanjem potvrde rezervacije, gost se obavezuje da u slučaju neadekvatnog otkazivanja (48h ranije) snosi troškove nerealizovane rezervacije u skladu sa politikom otkazivanja.Politika otkazivanja rezervacija i nadoknada štete (grupe)

Pod grupom se podrazumjeva cjelina od 10 ili više osoba koje organizovano borave i koriste usluge. Tolerisani otkaz rezervacije za grupe je minimum 21 dan ranije, ukoliko se otkaže grupa u periodu kraćem od 21 dana a dužem od 14 dana, naplaćuje se 10% od vrednosti ugovorenog posla.

Ukoliko se otkaže grupa u periodu kraćem od 14 dana a dužem od 7 dana prije početka korišćenja usluga, naplaćuje se 40%.
Ukoliko se otkaže grupa u periodu kraćem od 7 dana a dužem od 48 sati prije početka korišćenja usluga, naplaćuje se 50%, za period kraći od 48 sati naplaćuje se 80% od vrijednosti ugovorenog posla. Prihvatanjem potvrde rezervacije, ugovarač posla se obavezuje da u slučaju neadekvatnog otkazivanja (u rokovima koji su navedeni) snosi troškove u skladu sa politikom otkazivanja.

Kupališni red bazena "Terme Ozren"

U cilju osiguranja bezbjednosti posjetilaca, “Terme Ozren” na kupalištu određuje maksimalan broj korisnika (1.400 posjetilaca) koje može istovremeno primiti kupalište i vrši procjenu broja korisnika na kupalištu te ograničava.
Prisustvo maksimalnog broja posjetilaca (kupača) na kupalištu procjenjuje se u odnosu na prisustvo posjetilaca u vodi i na obali koja pripada kupalištu.
Ukoliko je na kupalištu prisutan maksimalan broj posjetilaca, “Terme Ozren”je dužan da onemogući pristup kupalištu drugim posjetiocima.

Obavezno je:

Nije dozvoljeno:

Preporučujemo da:

Bitne napomene:

Izvod iz kućnog reda

Uprava hotela Terme Ozren

Rezervacija smještaja

Претрага

Vaša sigurnost nam je na prvom mjestu. Kontinuirano pratimo epidemiološku situaciju, te vas uvjeravamo da smo preduzeli sve neophodne mjere kako bi vaš boravak učinili sigurnim.